christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
03/12/2023 - 12:54
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Arhiva vijesti - 11. mjesec 2004
Wednesday, 03. November, 2004.
» A reprezentacija na treninzima i pripremama
Janica i Ivica Kosteli 01. 10. su stigli na Hintertux, a ve juer su i prvi dan skijali (veleslalom slobodno).
Monday, 08. November, 2004.
» Pakiranje prtljage za SAD
Janica Kosteli sino se vratila u Zagreb nakon sedmodnevnih skijakih treninga na Hintertuxu gdje je uglavnom trenirala brze discipline i slalom.
Wednesday, 10. November, 2004.
» Press konferencija Hrvatskog skijakog saveza
Danas je ve prema tradiciji Hrvatskog skijakog saveza odrana press konferencija u hotelu Opera uoi odlaska nae skijake ekspedicije na sjevernoameriku turneju.
Thursday, 11. November, 2004.
» Na put sa 4 tone prtljage
Janica Kosteli jutros je sa zagrebake zrane luke Pleso sa ostalim lanovima hrvatske alpske skijake reprezentacije otputovala na sjevernoameriku turneju.
Wednesday, 17. November, 2004.
» Janica trenira uoi prvih sjevernoamerikih nastupa
Nakon pet dana treninga tehnikih disciplina u Lovelandu, CO Janica Kosteli juer je imala slobodan dan te e od etvrtka trenirati uz tehnike discipline i super G.
Sunday, 21. November, 2004.
» Janica 2. na FIS slalomu!
Danas je u amerikom Breckenridge, CO, odvoena FIS slalomska utrka za ene gdje su hrvatske skijaice postigle odline rezultate!
Monday, 22. November, 2004.
» Janica bez druge vonje u Breckenridgeu
Janica Kosteli u prvoj vonji na etvrtim vratima nagazila je na vrata, mislila je da je "haklala", odnosno nepravilno prola vrata, pa je odustala da ne bi bila diskvallificirana.
Friday, 26. November, 2004.
» Izvueni startni brojevi veeranje utrke
Veeras u Aspenu (USA) ene e voziti drugu ovosezonsku utrku veleslaloma. Prva vonja poinje u 18:30 po naem vremenu, a druga u 21:30.
» Janica u vodstvu
Janica Kosteli je postigla fantastian rezultat jutros u Aspenu, Colorado na veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa. Nakon prve vonje odrane u vrlo tekim vremenskim uvjetima ostvarila je najbolje vrijeme!
» Janica 3.!
Nakon fenomenalne prve vonje Janica Kosteli takoer je odlino odvozila i drugu vonju, no kako je nakon utrke i sama rekla moda je previe drala "runu konicu".
» Janica zavrila trea u veleslalomu
Janica Kosteli se po prvi puta ove sezona nala na prijestolju zavrivi tea na zahtjevnoj veleslalomskoj stazi u Aspenu. Utrku je pobijedila finkinja Tanja Poutiainen kojoj je to prva pobjeda u toj disciplini. vedkinja Anja Paerson je zavrila druga sa 9 stotinki zaostatka za pobjednicom dok je Janica imala 15 stotinki zaostatka. Janici je to trei put da se nala na prijestolju na svjetskom kupu u veleslalomu. Prvu je vonju pobijedila sa 60 stotinki prednosti nad Tanjom Poutiainen, te je bila prva i u drugoj vonji no izgubila je vodstvo kada se pribliila posljednjem dijelu staze.
Saturday, 27. November, 2004.
» Izvueni startni brojevi za veeranju utrku slaloma
Veeras se u amerikom Aspenu, CO, odrava prva ovosezonska FIS slalomska utrka Svjetskog kupa za ene.
» Janica druga nakon prve vonje
Nakon to nas je sve impresionirala sa treim mjestom u jueranjem veleslalomu, Janica Kosteli je danas potvrdila svoju izuzetnu formu zavrivi druga u prvoj slalomskoj vonji. Dvostruka pobjednica Svjetskog kupa, izgubila je u prvoj vonji za samo 5 stotinki od jueranje pobjednice, finkinje Tanje Poutiainen. Trea je bila Anja Paerson sa 67 stotinki zaostatka za pobjednicom. Austrijanka Nicole Hosp je bila etvrta sa 71 stotinkom zaostatka, dok su druge dvije hrvatske reprezentativke, Ana Jelui i Nika Fleiss, zavrile 17. i 21. Ovo je bio prvi put da su se sve tri hrvatske skijaice plasirale u drugu vonju na Svjetskom kupu.
» Janica ponovno pobjeuje!
Janica Kosteli postigla je jo jedan impresivan rezultat danas u Aspenu, Colorado. Svoj povratak zainila je 20. pobjedom u Svjetskom kupu, te osvajanjem prvog slaloma ove sezone. Drugoplasiranu veanku Anju Paerson, vodeu u Svjetskom kupu 2005., ostavila je za nevjerovatnih 1.27 sekunde dok je Finkinja Tanja Poutiainen, vodea nakon prve vonje, zaostala 1.32 sekunde. Nakon prve vonje Janica je bila druga sa zaostatkom od 5 stotinki.
Sunday, 28. November, 2004.
» Izvueni startni brojevi
U Aspenu su drijebom odlueni startni brojevi za drugu ovosezonsku slalomsku utrku FIS Svjetskog kupa za ene.
» Hrvatska sa tri predstavnice meu prvih 15 u drugu vonju!
Nakon odlinih predstava naih djevojaka u prvoj vonji, gdje je Janica zavrila prva, Nika sedma, a Ana trinaesta, nestrpljivo se iekuje druga vonja koja slijedi u 21:30 po naem vremenu.
» Janica u vodstvu
Nosei crveni dres vodee u Svjetskom kupu slaloma, Janica Kosteli je satrla sve svoje protivnice u prvoj vonji drugog slaloma ovog vikenda u Aspenu. Nakon nevjerovatno glatke i kontrolirane vonje niz teku stazu, Janica je ostvarila 44 stotinke bolje vrijeme od Finkinje Tanje Poutiainen i 76 stotinke od Veronike Zuzulove iz Slovake.
Mnoge favoritkinje muile su se po tekoj stazi i obilnim snjenim oborinama te su veanka Anja Paerson i Austrijanke Marlies Schild i Nicole Hops odustale.
» Loa srea za Janicu
Janica Kosteli je bila na najboljem putu da proslavi drugu uzastopnu pobjedu u slalomu u Aspenu, no naalost pala je na sredini druge vonje.
Tuesday, 30. November, 2004.
» Janica na prvom treningu spusta
Nakon 21 mjeseca (od utrke u Innsbrucku) Janica je vozila spust na stazi u Lake Louiseu (CAN). Na prvom treningu koji je posluio prije svega kao trening pregleda staze osvojila je 57. mjesto sa zaostatkom +3.45, s tim da je u donjem dijelu staze imala 14. vrijeme!

 « Arhiva vijesti
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr