christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
03/12/2023 - 12:52
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 14.11.2013.
Blog Janice Kosteli: Zbog soba bi se isplatilo i vratiti skijanju :))
Levi. Doekali smo i prvi slalom sezone. Otvaranje u Sldenu bilo je dobro, uvertira za sezonu ponudila nam je dvije super utrke, a sad nakon male stanke od utrka s Finskom kree polako i pravi ritam.

Finska, tj. Laponija je jako lijepa. Zanimljiva, drugaija… Pogotovo u ovo predboino doba. Ovdje sve izgleda ve kao da e Boi biti sutra… Prava mala idila :).

Tu blizu je i Djed Boinjak. I to onaj pravi :). Znam, znam, sad e se mnogi nasmijati i, priznajem, moda i je naivno vjerovati u njega, ali ja vjerujem ;). Zato jer sam ga i osobno upoznala 2006. godine kad sam pobijedila ovdje, a on mi je dodijelio nagradu ;). Bilo mi je to super. I dan danas uvijek se razveselim kad se toga sjetim. I vjerujte mi, stvarno je pravi, s cijelom svojom pratnjom!

Ove sezone su se domaini potrudili ponovo smisliti neku posebnu nagradu za pobjednika i to je meni najzanimljivije u ovogodinjoj utrci – za pobjedu dobiva soba i daje mu ime… Zbog takvih nagrada ak bi se i isplatilo vratiti skijanju, hahahaha!

Ne znam, meni su takve 'lude' nagrade uvijek davale neku posebnu dra i motivaciju za pobjedu ;).

Nisam vidjela na treningu jo niti jednu curu kako skija slalom ove sezone, tako da mi je vrlo teko rei to oekujem od prvog slaloma. Isto vrijedi i za muke. I to je ak i dobro, jer e biti zanimljivije sve pratiti ovaj vikend ;). Ba me zanima tko e dobiti soba. Ja znam za koga ja navijam ;).

Nakon Levija smo samo kratko doma, tek dva dana. Nakon toga odmah idemo za Ameriku gdje emo trenirati par dana prije utrka u kanadskom Lake Louiseu.

No, prije puta u Ameriku nadam se da u uspjeti otii i na Maksimir na utakmicu Hrvatska – Island. Deke prije toga eka i susret na Islandu i nadam se da e moi svladati zimu tamo i vrlo neobine uvjete za nogometne utakmice. Bit e im to vie skijaki uvjeti :), da malo vide i kako je nama ;). No, samo neka se ne smrznu i neka odu do Brazila. A tamo e im onda sigurno biti puno, puno toplije... Kao i svima nama ;)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr