christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 20:37
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 10.01.2013.
Blog Janice Kosteli: Godine lete, al' Sljeme se ne mijenja
Zavrila je jo jedna sljemenska utrka, i kad vidim da je ovo ve bila deveta, a sljedee godine nas eka jubilarna, deseta, zapitam se, pa kad prije? Jo kad vidim mladu Mikaelu, novu kraljicu, pa se sjetim svojih godina...

Hm, no dobro, ovdje sad neemo o godinama :) Ovdje u o jo jednoj odlinoj Vip Snjenoj kraljici, te o svima koji su je obiljeili...

Krenut u od Mikaele Shiffrin. Mala je stvarno super. Njezino skijanje i nain razmiljanja o skijanju je stvarno impresivan i zanimljiv. Drago mi je da je ba u Zagrebu obukla crveni broj kojem se tako bila veselila u Areu kad ga je dobila, a izgubila ga je u Semmeringu.

Openito, nakon ove utrke i po onome to sam vidjela, mogu rei da se ensko skijanje, govorim o slalomu, pomaknulo na viu stepenicu. Curke su ba napredovale i to me veseli.

to se tie mukih, ne mogu zaobii Marcela Hirschera i njegovo skijanje. On ima takvu fascinantnu sposobnost izvlaenja iz nemoguih situacija i tekih pogreaka na stazi da je to nevjerojatno. Brzo se vraa u pravu poziciju, a da pri tom nita ne izgubi, vrlo je agilan, a i njegova mentalna snaga mi se jako svia. Stvarno, svaka ast.

Drago mi je i za Myhrera, jer je ovjek na mjestu od-do.

Ivica? Pa, imao je priliku za neto vie, ali mu nije uspjelo odvoziti onako kako on to moe. No, ja sam u svakom sluaju zadovoljna :)

A zadovoljna sam i kako je prola naa utrka legendi – „dm Zagreb Ski Legends“ humanitarna utrka, ove godine smo se ba dobro zabavljali. Bila je to vie zabava nego utrka, ali nadam se da su i gledatelji uivali. Ponovno su mi "ispali" rukavica i tap ;) Kako bi Anchy Bananchy rekla, konano smo valjda sad prekinule to prokletstvo tapa na Sljemenu i sve iznivelirale ;)

Znam da e sad neki rei da sam ve dosadna, ali moram opet o navijaima, jer to je jedna posebna pria. Oni su bili istinski genijalni. Navijati tako srano za svakog, to je nevjerojatno. Naravno, osjeti se razlika u tonalitetu kad se sputa Ivica, ali oduevljava me kako navijaju za svakog, tako srano, lijepo, ljudi su jako simpatini. I nema skijaa ni skijaice koji nisu zapanjeni tim navijanjem, to je skroz neto drukije u odnosu na ostala skijalita, a ja sam ih stvarno prola dosta, zar ne? ;) Mislim da nam navijanje openito ide, ne mislim sad samo na skijanje, ve i u ostalim sportovima, nogomet, koarka, rukomet... Nekako mi se ini da je navijanje sport u kojem smo najbolji :)

Isto tako, zahvalila bih se i svim radnicima, volonterima i svima koji su doprinijeli da se sljemenska utrka odri i nadam se da su njihovi blinji razumjeli sva ta odsustva svih ovih dana i da su im oprostili. Jer, bez njih niti ovaj puta ne bismo uspjeli...

Jo s mislima na Sljeme, idemo dalje. eka nas Adelboden, a nakon toga 'ludnica' u sijenju. Uvijek nam je taj sijeanj dosta naporan i psihiki i fiziki jer nas ekaju utrke koje imaju veliku tradiciju, kao to su Kitzbuehel i Wengen, a to je uvijek uzbudljivo... Nadam se da e biti i vama, kao i nama :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr