christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:32
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 03.01.2013.
Blog Janice Kosteli: Doite se zabaviti na Sljeme
Na kratko smo posjetili Mnchen i tamo doekali Novu godinu. Dodue, Ivica i ja smo je "doekali" u snovima, tata, Magla i Buci kartajui belu, a serviseri Smrki I Dani u skijarni marljivo ureujui skije. A onda smo doekali i ono emu se veselim od poetka sezone - Zagreb, Sljeme, Vip Snjena kraljica... Sigurna sam da e i ovaj puta utrke biti odline.

Za stazu vie nema straha, vrijeme ne bi trebalo zatopliti, tako da je to super. S jedne strane bit e manje briga za ljude koji rade i pripremaju, a s druge strane skijai i skijaice e imati dobre uvjete.

Posebno me razveselilo ovih dana kad sam vidjela pobjede Veronike Zuzulove. Znamo se stvarno dobro i jako dugo, ona je stara poznanica i drago mi je da je napokon doekala te pobjede jer ih je zasluila. Jo kao klinci trenkali smo zajedno i natjecali se, a i njoj je tata trener, pa se i tu nekako pria povezuje. Uvijek me razveseli kad tako netko doe na svoje i napokon dobije ono to je zasluio sa svime to je uloio.

Ipak, Tina Maze e doi kao prva zvijezda to je i logino s obzirom na njezine rezultate. Napokon joj se sve posloilo, ima odlinu ekipu, a to je jako vano, pogotovo jer vozi sve discipline. Njezini rezultati su najbolji dokaz da je to stvarno tako. Ako ekipa tima, onda uglavnom sve tima...

Kao to vjerojatno znate, ove godine su nam vratili i utrku legendi „dm Zagreb Ski Legends“... Uvijek se dobro zabavim na toj utrci, vjerujem da e tako biti i ove godine. Najbitnije je tu ipak da je to humanitarna utrka, pa ako malo 'kiksamo' na stazi, nemojte nam zamjeriti :)

'Profesionalci' e prije nas obaviti ozbiljan posao, a mi emo se onda malo zabavljati :)

Ako imate vremena, doite se i vi zabaviti s nama (nadam se da ete se zabavit'). Umjesto zaguljivih shopping centara i sjedenja po kavama, za promjenu malo posjetite Sljeme.

U svakom sluaju toplo se obucite ako odluite svratiti :)

Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr