christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 20:50
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 31.12.2012.
Blog Janice Kosteli: Neobina Nova
Evo, odradili smo nae treninge u Zagrebu, pa u Innerkremsu, pa u Zagrebu, pa u Innerkremsu... Da, imali smo 'zanimljiv' raspored, jer situacija sa snijegom nije bila ba najbolja, ali snali smo se. Kao i uvijek :)

Bit e ova neobina Nova godina, jer, vie nismo u Innerkremsu kao svake godine, ve – Mnchenu. Sutra nas, na samu Novu, ve eka tekma, tako da smo morali prekinuti tradiciju naih doeka u Innerkremsu i stvarno se ne sjeam kad smo posljednji put Novu doekali negdje drugdje a ne tamo. Trebali smo prole godine, ali je utrka u Mnchenu otkazana, ovaj puta sreom nije, mada muku mue sa snijegom, ali utrka je prije dva dana ipak potvrena tako da karavana putuje prema Njemakoj.

Kod nas nekog slavlja nee biti. Ne znam ni hoemo li prespavati ulazak u Novu ili je ipak doekati budni ali jedno znam. Znam da vam 2013. elim sretnu, veselu, zabavnu, zanimljivu, nasmijanu, zdravu i uz to manje nepoeljnih briga. I da, neka vam se ne ostvare ba sve elje. Zato? Pa, onda neete imati nita za poeljeti u 2014., sauvajte neto i za tada. Ne treba biti pohlepan ;)

Do novog javljanja u novoj... :)
Vaa Janica
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr