christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:36
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Rijeka (CRO), 21.11.2006.
T-Mobile otvorio novo prodajno mjesto u Rijeci, Janica Kosteli posebna goa na otvaranju
T-Mobile je juer u sklopu Tower centra u Rijeci otvorio svoje novo prodajno mjesto. Na sveanom otvaranju okupili su se predstavnici gradskih i upanijskih vlasti, poslovni partneri te predstavnici medija dok je posebna goa T-Mobilea bila naa proslavljena skijaica Janica Kosteli.


U ime T-Mobilea okupljenima su se obratili predsjednik Uprave T-Mobilea Rainer Rathgeber i lan Uprave Davor Darabo.

«T-Mobile je kompanija koja iz godine u godinu ostvaruje trini rast u svim segmentima poslovanja to je posljedica naeg trajnog opredjeljenja da korisnicima pruimo najbolju moguu uslugu. I na podruju Rijeke i Primorsko-goranske upanije posljednjih godina ostvarujemo zapaene rezultate ime je rijeka poslovnica nakon zagrebake, vodea po ostvarenim prodajnim rezultatima. Sukladno tome otvaranje nove i vee poslovnice koja e imati povrinu od 200 m2, logian je korak. Uvjereni smo da e nova poslovnica biti na obostranu korist kako naim zaposlenicima, tako i naim korisnicima kojima elimo pruiti osjeaj pouzdanosti, sigurnosti i kvalitete podrke te im u skladu s naim sloganom omoguiti da budu tako blizu svemu to vole.“, rekao je Rainer Rathgeber, predsjednik Uprave T-Mobilea.

Prema rijeima lana Uprave T-Mobilea Davora Daraboa otvaranje ovog prodajnog mjesta ujedno je i poetak uvoenja dodatnih usluga u sve T-Mobile centre u Hrvatskoj.

Tako e uskoro u svim T-Mobile centrima biti mogue itati novine i surfati po internetu dok e u posebnim kornerima najmlai moi gledati animirane filmove i crtati.

Na plazmama koje e biti postavljene u poslovnicama moi e se dobiti sve informacije o novim ponudama tarifnih paketa i mobilnih ureaja putem promotivnih ponuda, a u prostorima poslovnica odravat e se i prezentacije proizvoaa mobilnih ureaja. Uvest e se i novi sustav koritenja brojeva za eventualno ekanje u poslovnici. Osim toga bit e mogue kupiti mobilni ureaj putem telefona, zatraiti dostavu na kunu adresu i sl.

Predstavljena poboljanja posljedica su oslukivanja potreba i elja korisnika, ime do punog izraaja dolazi smisao slogana „Tako blizu“.

Ujedno T-Mobile, u skladu s ulogom trinog lidera, nastavlja s uvoenjem novih standarda na trite mobilne telefonije zahvaljujui emu je ove godine i dosegnuta brojka od dva milijuna korisnika.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr