christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:46
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 06.10.2005.
Nakon enskog, Zagreb dobio i muki slalom
Organizatorima drugog enskog nonog slaloma Svjetskog kupa, koji e se voziti 5. sijenja 2006. godine, stigla je jo jedna odlina vijest. Naime, u sezoni 2007/08. Zagreb je uvrten u kalendar mukog slaloma, a velikani ove discipline po Sljemenu bi trebali skijati poetkom veljae 2008.

Kako je na press konferenciji izjavio direktor alpskih reprezentacija Vedran Pavlek, toan termin znat e se poetkom listopada sljedee godine, no to nije sprijeilo vodstvo HSS-a da najavljuje veliki skijaki vikend u Zagrebu.

Ako sve bude teklo prema planu, u petak æe po Sljemenu, pod reflektorima, skijati cure. Za subotu se planira veliki ski happening na zagrebakom glavnom trgu, dok bi u nedjelju na rasporedu bio dnevni slalom skijaa.

Dosadanje natjecanje pod nazivom 'Zlatni medvjed' u ast nae najbolje skijaice Janice Kosteli preimenovat e se u 'Trofej Snjene kraljice', dok e muki dio natjecanja nositi ime 'Trofej snjenog kralja'.

Na Sljemenu se jo 1986. godine vozio 'Zlatni medevjed' pa smo sada, uz elju da ljudi ne mijeaju na s plivakim mitingom, htjeli promijeniti ime i iskazati zahvalu obitelji Kosteli bez koje ovakvog zanimanja za skijanje ne bi ni bilo, izjavio je Vedran Pavlek, na krijui, ujedno, oduevljenje komplimentima koje je dobio od direktora mukih utrka Svjetskog kupa Gnthera Hujare koji je u kolovozu posjetio Zagreb.

Pred novinare su izali i Ozren Mller; glasnogovornik HSS-a, predsjednik HSS-a Sreko Ferenak, dopredsjednik HSS-a i predstavnik Hrvatske radiotelevizije Bruno Kovaevi, direktor TD Sljeme Medvednica Dragutin iljak, voditeljica press-centra Kristina Laco te direktor natjecanja Reno Fleiss.

Zajedniki su zakljuili da je prologodinji noni slalom ispunio oekivanja te da e ove godine, uz 10 posto vea ulaganja u organizaciju, dogaaj protei u jo boljoj organizaciji, na zadovoljstvo ljubitelja skijanja, navijaa i TV gledatelja u 170 zemalja.

Skijaice e zasigurno razveseliti poveanje nagradnog fonda, koji je povean na iznos od 165.000 eura i time postao najvei nagradni fond u Svjetskom kupu.

Pavlek je zakljuujui konferenciju dodao kako je od etvrtka, nakon tri tjedna lijenikog tretmana, Janica Kosteli ponovno na skijama.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr