christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 19:57
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Schruns (AUT), 07.06.2005.
Janica uspjeno operirana
U dananjim prijepodnevnim satima dr. Christian Schenk izvrio je artroskopsku operaciju hrskavice desnog koljena Janice Kosteli. Janica je bila pod potpunom anestezijom.

Dr. Christian Schenk je nakon operacije izvijestio da je zadovoljan, odnosno, da je zadovoljniji od oekivanog. Na dva mjesta su bila oteenja hrskavice do kosti, tj. na desnom vanjskom dijelu promjera 1,5 do 2 cm, dok na stranjem dijelu hrskavice manje oteenje. Na oba oteena dijela izvreno je mikrofrakturiranje, dok je na ostalim dijelovima zagladio hrskavicu. Vrlo je vano napomenuti i to da je koljeno stabilno, odnosno meniskus, ligamenti i untarnji dio koljena su urednog stanja. Iz koljena je dr. Schenk poistio i neka slobodna manja tijela koja su "plutala" u koljenu.

Dr. Schenk je izjavio kako e Janica slijedea tri tjedna biti na takama, dok poetak skijanja, tranja i ostalih sportskih aktivnosti uz prethodnu rehabilitaciju moe oekivati kroz dva mjeseca, a skijake treninge pod punim optereenjem za tri mjeseca. Napomenuo je, isto tako, da bi se bol u koljenu mogla osjetiti narednih 4 do 6 mjeseci.

Janica se nakon operacije probudila i dobro se osjea, a u Zagreb se vraa u etvrtak do kada e se odrediti gdje e ii na rehabilitaciju.

elimo ti brz i bezbolan oporavak Janice!
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr