christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:31
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Schruns (AUT), 06.06.2005.
Janica na artroskopskoj operaciji desnog koljena
Janica Kosteli u ortopedskoj klinici dr. Christiana Schenka nalazi se od danas poslijepodne gdje je doao i osobno dr. Christian Schenk, te gdje je uinjene magnetska rezonancija i pregled desnog koljena nakon kojeg je dijagnosticirano da je dolo do oteenja hrskavice.

Dr. Christian Schenk, konzultirajui se s prof. dr. Miroslavom Haplom kao i sa ocem i trenerom Antom Kosteliem, te sa Vedranom Pavlekom, direktorom reprezentacije, odluio je da uini tzv. artroskopsku operaciju sutra (07.06.) u prijepodnevnim satima. Sam dr. Schenk rekao je kako e vie znati kada artroskopski zapone obradu hrskavice, odnosno da e prema tome vidjeti da li e raditi tzv. zaglaivanje hrskavice ili mikrofrakturiranje.

Svakako ukoliko primjeni "zaglaivanje" sam oporavak bi trebao trajati dva do tri tjedna, no doe li do "mikrofrakturiranja" oporavak bi bio i neto dui, odnosno nekoliko mjeseci.

No, svakako vie vijesti u vezi s artroskopskom operacijom imat emo sutra u poslijepodnevnim satima, odnosno nakon operacije. Valja napomenuti kako je dr. Schenk izvrio slinu operaciju 2001. godine uoi Janiinog odlaska na ZOI u Salt Lake City (USA), kao i prije dvije godine kada je Ivica Kosteli zadobio slino oteenje hrskavice nakon pobjede u Madonna di Campiglio.

Drimo fige Janice!
Sretno!
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr