christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:18
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 04.04.2005.
Janici Kosteli napuknuo mii kvadricepsa desne noge
Janici Kosteli napuknuo je mii kvadricepsa desne noge na zavrnim skijakim treninzima u austrijskom Innerkremsu gdje se nalazi sa ostatkom reprezentacije.

Prije nekoliko dana Janica Kosteli je nakon kondicijskog treninga osjetila manju bol u desnoj nozi koja je iz dana u dan bila sve vie prisutna. Danas kada je ta bol bila toliko jaka da je onemoguila njezin skijaki trening odlueno je da Janica sa fizioterapeutom Dejanom Leom posjeti lijenike u Jesenicama (SLO).

Nakon pregleda je uoeno kako je napuknuo kvadriceps te su lijenici preporuili mirovanje od sedam do deset dana. Nakon perioda mirovanja Janica e pristupiti vjebama istezanjem i eventualnim plivanjem kako bi to prije izlijeila ozljedu a uoi proljetnih snjenih priprema na Hintertuxu u mjesecu svibnju.

Janica je veeras stigla u Zagreb te sutra nakon pregleda kod prof. dr. Miroslava Hapla na ortopedskoj klinici alata te slubenog lijenika hrvatske alpske skijae reprezantacije odlazi za Daruvarske toplice gdje e boraviti pet do sedam dana. Janica bi trebala nadoknaditi "izgubljenih" sedam dana snjenih treninga poetkom svibnja na Molltaler ledenjaku u Austriji uoi odlaska na Hintertux i ranije planom odreeni trening.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr