christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:09
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 16.03.2005.
812 mladih sportaa s invaliditetom ukljueno u donacijski program T-Mobilea i Hrvatskog portskog saveza invalida
Zavren natjeaj kojim je T-Mobile u suradnji s Hrvatskim portskim savezom invalida dodijelio 1.000.000,00 kuna za poticanje razvoja sporta za djecu i mlade osobe s invaliditetom.
Na tiskovnoj konferenciji T-Mobile i Hrvatski portski savez invalida predstavili su 38 klubova i udruga koje su na Natjeaju za razvoj sporta osoba s invaliditetom dobile novanu potporu od ukupno 1 milijuna kuna. T-Mobile je u suradnji s Hrvatskim portskim savezom invalida u studenome 2004. godine raspisao Natjeaj za dodjelu novane potpore takvim sportskim programima.

Ulazak T-Mobile kao partnera dodatno je pridonio postojeim programima koje provodi i pomae Hrvatski portski savez invalida, krovna organizacija sporta za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj, te je, to je i bio osnovni cilj programa, inicirao brojne nove aktivnosti i tako jo veem broju djece s invaliditetom omoguio bavljenje sportom.

Ove godine e, tako, u programe razvoja sporta osoba s invaliditetom Hrvatskog portskog saveza invalida biti ukljueno 13 sportova: plivanje, atletika, stolni tenis, jahanje s dresurom, tenis u kolicima, veslanje, skijanje, boanje za osobe s cerebralnom paralizom, nogomet, odbojka u kolicima, streljatvo te jedrenje. Programima je obuhvaeno 812 mladih sportaa s invaliditetom.

Podrku su svojim dolaskom jo jednom iskazali i kumovi ovog donacijskog projekta, nai najbolji skijai Janica i Ivica Kosteli.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr