christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 20:39
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lenzerheide (SUI), 12.03.2005.
Jo jedno drugo mjesto za Janicu
Janica Kosteli po peti put se popela na postolje Svjetskog kupa u slalomu ove sezone, zavrivi utrku u Lenzerheideu druga iza Amerikanke Sarah Schleper. Nekoliko greaka u obje utrke kotalo ju je 34 stotinke.

Austrijanka Nicole Hosp bila je trea, dok se Anja Paerson morala zadovoljiti slabim 10. mjestom sa 2.09 sekundi zaostatka za pobjednicom. Nakon ove utrke vodstvo veanke u ukupnom poretku istopilo se na 35 bodova, no ta razlika je jo uvijek prilino velika i teko nadoknadiva u samo jednoj utrci – veleslalomu u nedjelju. “Nisam pronala svoj ritam na stazi, bila sam prilino ivana i jednostavno nisam dobro skijala” rekla je Paerson.

“Sarah Schleper nije ni jednom pogrijeila danas, zato je i osvojila ovu teku utrku” rekla je Janica poslije. “Staza je bila jako teka, imala sam problema u obje vonje. Skoro sam izgubila ravnoteu u drugoj vonji, borila sam se samo da stignem do cilja. Stoga sam zadovoljna ovim rezultatom.”

Janica je takoer rekla da nije bila zadovoljna prvom vonjom zbog nekih svojih internih problema, no pokuala se maksimalno koncentrirati na stazu. Ne oekuje nita posebno od nedjeljnog veleslaloma.

“Zabavno je biti u utrci za ukupnom titulom Svjetskog kupa no u zadnjih par mjeseci sam loe vozila veleslalom pa ne oekujem puno sutra. Glavni cilj e mi biti odvoziti dvije solidne vonje i vidjeti kako e se stvari odvijati dalje. Ve sam puno postigla ove sezone.”

Anja Paerson, vodea u Svjetskom kupu u veleslalomskom poretku i svjetska prvakinja u toj disciplini je velika favoritkinja i sutra. Janica mora biti barem sedma da bi osvojila vie od 35 bodova, no Anja e biti nedostina ukoliko se plasira ispred Janice te ukoliko bude druga a Janica prva.

Skijaica iz Zagreba pokuat e agresivnom vonjom iznenaditi, no jo nije u potpunosti vratila svoje samopouzdanje u ovoj disciplini poljuljano nakon spektakularnog pada u St Moritzu.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr