christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:48
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
San Sicario (ITA), 26.02.2005.
Janica Kosteli druga u San Sicariu
Janica Kosteli popela se po drugi put na spustako postolje Svjetskog kupa ove sezone. Zavrila je 2. na “Fraiteve-Olympic” stazi u San Sicariu. Samo je veanka Anja Paerson, pobjednica i u petak, bila bra, i to za 24 stotinke.

Njemica Hilde Gerg zavrila je 3. ispred Michaele Dorfmeister, dok je jo jedna favoritkinja, Renate Goetschl, bila tek 8.

Prije kljune nedjeljne utrke – kombinacije, Paerso vodi u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 83 boda prednosti nad Kosteli, dok je Dorfmeister trea sa 112 bodova zaostatka za hrvatskom ampionkom.

Janica je startala sa 22. pozicije te je morala ekati gotovo pola sata da bi saznala konane rezultate budui da je Anja startala kao 34. “Bila je ovo uzbudljiva utrka, skijala sam dosta dobro, bila sam prilino ivana dok sam ekala u ciljnoj ravnini” rekla je trostruka Svjetska prvakinja iz Santa Caterine.

“Dobro sam vozila no Anja je bila jo bolja. To je u redu, oekivala sam da e dati sve od sebe nakon pobjede u superveleslalomu juer” dodala je. “Zadovoljna sam sa svojom spustakom sezonom, cilj mi je bio poboljati svoju formu u brzim disciplinama. Na kraju sam nadmaila svoja oekivanja. Puno se bolje trenutno osjeam u spustu nego u veleslalomu.”

Zanimljivo je da je Janica osvojila vie bodova ove sezone u spustu nego u bilo kojoj drugoj disciplini – 337, 17 vie nego u slalomu i 157 vie nego u veleslalomu, svojoj najslabijom disciplini ove sezone. Svjetska spustaka prvakinja plasirala se u top 10 u zadnjih 5 spustova, ime je dola na 5. mjesto ljestvice Svjetskog kupa u spustu, samo 130 bodova iza vodee Renate Goetschl.

S druge strane, Janica ima 73 boda vie od Francuskinje Carole Montillet-Carles, olimpijske pobjednice 2002!

“Dat u sve od sebe u kombinaciji sutra, no nisam sigurna kako e to zavriti” rekla je. “Samo je jedna vonja slaloma, a ja esto ne skijam ba dobro u prvim vonjama slaloma. Bit e jako vano brzo odvoziti spust. No odlino se zabavljam, mislim da e borba za ukupnu titulu trajati do zadnje utrke u Lenzerheideu, a to je jako uzbudljivo.”

“Sretna sam to je Anja uspjela ostvariti pobjede u 4 discipline u tako kratko vremenskom razdoblju. Pokuati u i ja tako neto napraviti sljedeih godina. To je svakako moj veliki cilj, no ipak mi je navanije dobro se zabavljati i dobro skijati. Anja i ja smo protivnice samo na stazi, inae smo dobre prijateljice. Nae rivalstvo samo doprinosi zanimljivosti kupa.”

Obje prvakinje e se ponovno boriti za pobjedu u nedjelju u kombinaciji. Osim njih, anse za pobjedu imaju i Austrijanka Marlies Schild, 3. iz Santa Caterine, Amerikanke Julia Mancuso i Lindsey Kildow i Njemica Martina Ertl. Pobjednica kombinacije bi vrlo lako mogla biti proglaenom i ukupnom pobjednicom Kupa za dva tjedna u Lenzerheideu.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr