christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:24
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Are (SWE), 20.02.2005.
11. mjesto za Janicu Kosteli u veleslalomu
Nakon odlinog 4. mjesta u subotnjem superveleslalomu, Janica Kosteli se morala zadovoljiti s 11 mjestom u veleslalomu sljedei dan. Pobjednica je panjolka Marie-Jose Rienda-Contreras.

Anja Paerson je zavrila 3., te je preuzela vodee mjesto u ukupnom poretku sa 8 bodova prednosti nad Janicom, dok je Finkinja Tanja Poutiainen prvi put pala ove sezone te je sad trea sa 44 boda zaostatka.
.
Austrijanka Renate Goetschl, odlina 6. u veleslalomu i 10. u super g-ju, sada je 4. sa par bodova prednosti nad svojom zemljakinjom Michaelom Dorfmeister.

Ostatak Svjetskog kupa, tj. 4 brze discipline, slalom, veleslalom i kombinacija, bi mogli biti povoljni za Goetschl, ukupnu pobjednicu 2000., ako uspije pronai pravu formu. Sljedei tjedan i super-kombinacija u Sansicariu bi mogli biti odluujui za njenu pobjedu.

Janica, koja je u zadnje vrijeme u odlinoj formi za brzinske utrke, nije pronala svoj pravi ritam u posljednjoj veleslalomskoj utrci pred zavrnicu u vicarskom Lenzerheideu za 3 tjedna.

“Nisam skijaica koja moe voziti agresivno i kada se tako ne osjea.” Rekla je trostruka pobjednica iz Santa Caterine nakon utrke.

“Ne mogu si izbiti iz glave misao da nisam zavrila veleslalom u St Moritzu, kao ni onaj prije 2 godine u Bormiu, u kojima sam vrlo agresivno napadala. Sada sam puno opreznija, vozim po osjeaju. Htjela sam odvoziti dobru utrku, no nisam uspjela.”

“U prvoj vonji nisam bila dovoljno brza, niti sam teno skijala. No svejedno sam skijala dobro.”

"Staza je bila postavljena za brzinske specijaliste. Bio je ovo vrlo brz veleslalom. Organizatori su skratili stazu zbog neodreenih vremenskih uvjeta. Ujutro je bilo maglovito, vidljivost je bila dosta slaba.”

“U drugoj vonji je postava bila drukija, puno vie zavoja. Trebalo je napraviti prednost u gornjem dijelu. Zbog svog tog prirodnog snijega staza se prilino brzo unitila.”

“U drugom dijelu je bilo manje okreta, nije trebalo toliko raditi sa skijama, to znai da se nije gubilo vrijeme na to.”

“U zadnjem dijelu su vrata bila pravilno postavljena, no tada je za mene ve sve bilo gotovo.”

“Na poetku moje vonje osjeala sam se prilino udno, nisam radila puno pogreaka no nisam ni previe riskirala.”

“Svatko ima svoj nain za prolazak staze. Danas sam 11., no to znai da sam ipak osvojila neke bodove. Sve utrke su vane, zbilja se veselim Sansicariu sljedei tjedan.”

“Mislim da e sve biti odlueno u Lenzerheideu. Biti e vrlo uzbudljvo. Ima jo dosta skijaica koje se bore za ukupnu pobjedu. To je dobro – sve e biti puno zanimljivije. Na poetku natjecanja nisam mislila da u biti u grupi favorita, zato ne osjeam neki pritisak. Bila sam dobra na Svjetskom prvenstvu, sad mogu biti oputenija.”

ML
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr