christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 15:18
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Maribor (SLO), 23.01.2005.
Jo jedno postolje za Janicu Kosteli
Nakon dvije razoaravajue utrke u Santa Caterini i Zagrebu, Janica Kosteli vratila se na pobjedniko postolje u Mariboru, gdje je zavrila druga izmeu dvije najbolje slalomaice ove sezone, Anje Paerson i Tanje Poutiainen. Zadnji put kad su se sve srele na postolju bilo je u Aspenu nakon prvog slaloma.

Janica je odvozila dvije odline vonje i obradovala brojne hrvatske navijae, moda djelomino i iz inata zbog problema koje je imala na Sljemenu.

“Vrlo sam sretna zbog svog rezultata, no to nije bio moj cilj” rekla je nakon utrke. “Moj plan za ovaj slalom bio je da zavrim utrku. U zadnje vrijeme mi nije lako spojiti dvije dobre vonje.”

“Bojala sam se sve do ciljne ravnine, nisam napadala i nisam davala sve od sebe, pogotovo u drugoj vonji u donjem dijelu. Nisam se dobro osjeala dok sam tako skijala. Pokuavala sam biti oprezna, no to nije moj nain skijanja.”

“Zanimljivo je da ovdje nisam nikad pobijedila. Pitam se zato je to tako. Anja Paerson je na ovoj stazi trenutno nepobjediva. Mislim da bi stazu trebali nazvati po njoj!”

“Dobar je ovo rezultat pred poetak Svjetskog prvenstva. Sada u se 5 dana odmarati negdje na obali, treba mi malo promjene.”

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr