christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:19
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Cortina d'Ampezzo (ITA), 16.01.2005.
etvrto mjesto za Janicu
Janica Kostli je za samo 3 stotinke propustila svoje drugo za redom spustako postolje danas na Olimpia-Tofana stazi u Cortini d’Ampezzo. Zavrila je 4., iza Njemice Hilde Gerg.

Austrijanka Michaela Dorfmeister prvi je puta pobjedila u Cortini, ostavivi Renate Goetschl preko jedne sekunde. No Renate je ipak preuzela vodstvo u ukupnom poretku te sada ima 9 bodova vie od Janice i 86 od Dorfmeister.

Anja Paerson je zavrila na odlinom 5. mjestu, to joj je najbolji rezultat u spustu, te je sada 4. u ukupnom poretku sa jednakim brojem bodova kao Finkinja Tanja Poutiainen. Zaostaju 92 boda za vodeom, no to bi trebale ispraviti u sljedee tri tehnike discipline koje predstoje u Zagrebu i Mariboru.

Janica, koja je sada na 6. mjestu u poretku spustaica, je bila zadovoljna svojom vonjom. “Danas sam se ponovno dobro zabavljala” rekla je. “Pokuala sam odvoziti isto kao i juer, no ovaj put sam napravila jo par greaka. Nisam bila dovoljno stabilna. No unato tome mislim da je ova vonja bila prilino OK!”

“Nisam ba isto odskijala ni gornji ni donji dio, a i radila sam greke kod zavoja na vrhu. Smijeno je to smo Hilde Gerg i ja uvijk tako blizu na kraju. To i nije tako loe, ona je fantastina skijaica.”

“Neke cure su rekle da je danas bilo malo tee skijati pa bi ja trebala isto kao i sve to ponoviti. No nisam ba uvjerena u to.”

“Kad bi morala saeti ove brzinske discipline, rekla bi da sam vrlo zadovoljna svojim rezultatima. Nalazim se u top 10 u spustu, to je dobar plasman. Zbilja uivam voziti spust. U Super Gju mi ne ide toliko dobro, moram popraviti par tehnikih detalja, no mislim da to nee biti problem.”

“Jako sam sretna to sam ponovno ovdje skijala, uvijek je pravo zadovoljstvo doi u Cortinu. No moram rei i da sam jako uzuena zbog utrke na Sljemenu, to e biti jako lijepi susret! Sutra u jo trenirati pa nakon toga idem kui. Moda se malo odmorim, jo me malo mui prehlada, u biti jedva diem.”

Manuèle LANG
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr