christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 15:03
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Cortina d'Ampezzo (ITA), 15.01.2005.
Janica vodi u Svjetskom kupu!
Rezultat karijere u spustu - drugo mjesto!
Janica Kosteli na dananjoj utrci spusta Svjetskog kupa u talijanskoj Cortini d'Ampezzo osvojila je fenomenalno drugo mjesto, odnosno najbolji rezultat u karijeri u spustu! Tim rezultatom Janica je povela i u ukupnom poredku Svjetskog kupa. Prvo mjesto osvojila je Austrijanka Renate Goetschl, te je i ona prestigla Tanju Poutiainen i Anju Paerson.

Janica je nakon utrke bila vidno sretna, no izjavila je kako ne treba jo raditi nikakvu euforiju i velike planove oko osvajanja ukupnog poredka ve se opustiti i veseliti se svakoj predstojeoj utrci sa eljom u osvajanje to boljeg plasmana. Takoer je izjavila kako je Cortina za Renate Goetschl praktiki "domai" teren te joj iskreno estita na fenomenalnoj vonji.

Sutra je jo jedna utrka spusta u Cortini d'Ampezzo i vjerujemo kako e Janica doi na utrku FIS Zlatni medvjed Zagreb-Sljeme kao vodea skijaica Svjetskog kupa.
Takoer vjerujemo da e izuzetno veliki broj Janiinih tovatelja doi 19. sijenja u 19 sati na javno izvlaenje startnih brojeva pozdraviti Janicu, najbolje svjetske slalomaice, Niku, Anu i Mateju.

Sretno sutra Janice!
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr