christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:28
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Santa Caterina (ITA), 08.01.2005.
Janica Kosteli umorna u Santa Caterini
Nakon dva odlina nastupa u spustu, Janica Kosteli se morala zadovoljiti slabim 22. mjestom danas u Santa Caterini u vrlo zahtjevnoj veleslalomskoj utrci voenoj na donjem dijelu staze "Deborah Compagnoni".

Olimpijska pobjednica je zaostala vie od dvije sekunde za Tinom Maze u prvoj vonji, a na kraju je prednost Slovenke iznosila 3.03 sekunde.

Nijedna od drugih favoritkinja u ukupnom poretku nije dola do postolja u ovoj neobinoj utrci. Tanja Poutiainen i Anja Paerson podijelile su 6. mjesto. Janica ostaje 2. u ukupnom poretku, 53 boda iza Poutiainen i 34 boda ispred Paerson.

Skijaica iz Zagreba je bila oigledno umorna nakon to je velik dio energije potroila na spustovima protekla dva dana. "Znala sam da skijam sporo, ali nisam znala zato" rekla je poslije. "Osjeala sam se prilino umorno ali sam mislila da mogu nadvladati taj umor kao to sam to ve u prolosti radila. No izgleda da je to ipak bilo previe za mene. Prva vonja je bila grozna"

"U stvari, cijeli dan je bio lo – umalo sam pala tijekom zagrijavanja, nisam se dobro osjeala. Mislim da e sutra biti bolje."

Mogue je da je Janica imala problema i sa slabom vidljivou, jer je veina staze bila u sjeni. Dijelove na suncu je dobro odvozila. No ipak nije pridala puno panje izgubljenim bodovima. "Ne razmiljam o ukupnom poretku u Svjetskom kupu. Ovo je ipak moja povratnika sezona u kojoj je najvanije da ostanem zdrava i oputeno odskijam svoje vonje. No svjesna sam da sam u prve tri skijaice na sredini sezone i da imam anse za ukupnu pobjedu. Vidjet emo kako e proi utrke u Cortini d'Ampezzo."

U nedjeljnom slalomu Janica e pokuati ponovno stati na postolje. To e, naravno, biti cilj i Poutiainen, Paerson i Marlies Schild, koja nije zavrila drugu vonju danas.

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr