christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 15:29
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Santa Caterina (ITA), 06.01.2005.
Odlino 7. mjesto za Janicu u Santa Caterini
Janica Kosteli osvojila je odlino sedmo mjesto u prvom spustu ove godine na novoj «Deborah Compagnoni» stazi u Santa Caterini. Skijaica iz Zagreba zaostala je samo 0.87 sekundi za dvostrukom svjetskom prvakinjom, Austrijankom Michaelom Dorfmeister. Postolje joj je izmaknulo za samo 34 stotinke!

Janiin najbolji nastup u spustu je 6. mjesto u Lenzerheideu prije tri godine. Jo jednom je dokazala da ima potencijala postati izvrsna spustaica – to je jedan od njenih ciljeva za slijedee sezone.

Ovaj rezultat nije iznenaenje s obzirom da je bila u prvih 10 na treningu u srijedu kada je vozila i 140 km/h u jednom dijelu staze! Danas je ponovo bila jedna od najbrih u prvom dijelu tehniki zahtjevne staze, na kojoj e se odrati i nadolazee Svjetsko prvenstvo.

Janica je zadovoljna sa svojom vonjom, koja joj je pomogla da ojaa svoj poloaj na ukupnoj ljestvici – Anja Paerson je zavrila 30. i osvojila je samo 1 bod!

«Janica je zbilja fantastina, impresionirani smo jer nije trenirala spust od Lake Louisea» rekao je Salomonov ef Gilles Mazzega nakon utrke. «Bila je zbilja brza u gornjem dijelu staze i savreno odvozila teke dijelove. Pri dnu je malo povukla konicu, no i to je bilo dovoljno za top 10. Ona je jedinstveni talent! Ima osjeaj za pronalaenje najboljeg pravca kretanja, zato i skija tako glatko»

«Vrlo sam sretan to uiva u svemu to radi. Sa malo agresivnijim stavom mogla bi se popeti na postolje ve sutra ili sljedei mjesec. Najvanije je da ostane zdrava i da se i dalje tako zabavlja dok vozi.»

Jo jedan spust odrati e se u petak, a zatim dvije tehnike discipline u subotu i nedjelju.

ML
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr