christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:53
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Semmering (AUT), 29.12.2004.
Janica trei puta na pobjednikom postolju u slalomu!
Janica Kosteli trei puta ove sezone popela se na pobjedniko postolje u slalomu Svjetskog kupa. Zavrila je na odlinom drugom mjestu u zadnjoj utrci ove godine, koja je voena u Semmeringu pred vie od deset tisua gledatelja.

Janica, dvostruka pobjednica ove utrke 2000. i 2002., zaostala je samo 1.04 sekunde za Austrijankom Marlies Schild, koja je ve dominirala na veleslalomu u utorak.

Tanja Poutiainen, pobjednica iz Altenmarkta, bila je trea, a veanka Anja Paerson esta – 2.7 sekundi iza pobjednice.

Skijaica iz Zagreba odvozila je gotovo savreno drugu vonju, zaostavi samo par stotinki za Schild, koja je postala prva skijaica pobjednica obje utrke u Semmeringu u istoj sezoni.

Janica je pomalo pasivno vozila prvu vonju, no svejedno je uspjela zavriti na treem mjestu iza Schild i Poutiainen, koja je ove sezone u etiri slaloma zavrila meu prve tri, od toga dvaput prva.

Bila je vrlo zadovoljna svojom vonjom. "Danas sam odvozila dvije dobre vonje, nisam radila nikakve pogreke. Druga vonja je bila fantastina i moram priznati da sam sretna sa svojom formom s obzirom da sam bila bolesna proli tjedan. Izgubila sam neto snage pa mi treba kratki odmor prije utrke u Italiji. Forma mi je OK, imam uspona i padova, ali sam zadovoljna sa svojim povratkom. U sva tri slaloma koja sam zavrila bila sam u top 3, stoga mogu biti vrlo sretna."

"Nije me iznenadila pobjeda Marlies Schild. ak mislim da moe i bre skijati. Ona zasluuje puno potovanja zbog naina na koji je vozila zadnja dva dana. Bila je moja favoritkinja prije utrke."

Bio je ovo jo jedan lo dan za Anju Paerson, koja se ponovno nije uspjela popeti na postolje unato dvjema vrlo agresivnim vonjama. Napravila je veliku greku sredinom druge vonje koja ju je kotala pola sekunde.

Za sada, Janica je i dalje u borbi za naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa. U nadolazeim brzinskim disciplinama morala bi osvojiti jo bodova. Samo je 20 bodova iza Paerson i 103 iza Poutiainen. Dva spusta u Santa Caterini mogla bi joj pomoi da popravi svoj plasman.

Prekretnica ove zanimljive borbe mogle bi biti etiri utrke brzinskih disciplina u Cortini d'Ampezzo za dva tjedna. Janica je tamo ve ostvarivala zapaene rezultate, zavrivi dva puta na 5. mjestu u Super G-ju i jednom na 8. u spustu.

U sijenju skijaice oekuje 6 brzinskih disciplina (spust/Super G) i pet tehnikih (slalom/veleslalom).

PL
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr