christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:18
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Semmering (AUT), 28.12.2004.
Janica peta u veleslalomu u Semmeringu
Janica Kosteli zavrila je na odlinom petom mjestu u veleslalomskoj utrci voenoj danas u Semmeringu u Austriji po vrlo loem vremenu.

Trostruka Olimpijska pobjednica, dvostruka pobjednica ovdje i slalomu i druga u veleslalomu prije dvije godine, zaostala je 2.08 sekunde za Austrijankom Marlies Schild, kojoj je ovo prva pobjeda u veleslalomu Svjetskog kupa.

Finkinja Tanja Poutiainen zavrila je na drugom mjestu, te se popela na ve esto postolje ove sezone, dok je veanka Anja Paerson pala u drugoj vonji.

Janica, koja je nezgodno pala proli tjedan u St Moritzu dok je pokuavala ostvariti svoju prvu veleslalomsku pobjedu, zavrila je sa stotinkom prednosti ispred panjolke Marie Jose Rienda-Contreras, koja je dvaput bila trea ove zime. Slovenka Tina Maze, pobjednica St Moritza, zavrila je 23. nakon to je napravila veliku pogreku pri kraju druge vonje. Nakon prve vonje bila je 4.

Poutiainen je ponovno vodea u ukupnom poretku sa 566 bodova, 73 vie od Paerson i 123 od Kosteli. Skijaica iz Zagreba, koja je trenirala na Sljemenu nakon Boia, nije maksimalno riskirala u toj etvrtoj veleslalmskoj utrci. Organizatori su se maksimalno potrudili kako bi osposobili stazu nakon pljuska i snijenih oborina zadnja tri dana. Unato tome, staza je bila teka i magla je zakrivala veinu njenog srednjeg dijela.

Janica e u srijedu pokuati osvojiti trei slalom u Semmeringu za redom i poboljati svoj poloaj u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Za sada je bila prva u Aspenu i trea u Altenmarktu.

PL
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr