christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 13:52
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 22.12.2004.
Loa srea za Janicu
Janica Kosteli je propustila veliku ansu za jo jedan plasman na postolje u dananjoj utrci veleslaloma voenoj na zahtjevnoj stazi Engiadina u St. Moritzu. Skijaica iz Zagreba, koja je ovdje osvojila dvije zlatne medalje u veljai 2003., pala je u donjem dijelu staze nakon to je imala jedno od najbrih prolaznih vremena.

Bila je pola sekunde bra od panjolke Maria-Jose Rienda Contreras, koja je zavrila 3., kada je izgubila ravnoteu i nekoliko se puta prevrnula.

U prvoj vonji imala je tree najbolje vrijeme, samo par desetinki sporije od Anje Paerson i Tine Maze, koja je na kraju i pobijedila. Na sreu, Janica se nije ozbiljnije ozlijedila.

“Malo se natukla i treba joj neko vrijeme da se oporavi, no biti e dobro za par dana” objasnio je direktor reprezentacije Vedran Pavlek. “Brzo je i dobro vozila i imala je velike anse da ugrozi favoritkinje.”

Ovo nije prvi puta da Janica nije uspjela zavriti veleslalomsku utrku u kojoj je imala ansu za pobjedu. Prije dvije godine pala je u Bormiu pred kraj druge vonje nakon to je imala daleko najbolje prolazno vrijeme.

S obzirom na okolnosti, ve je sam Janiin nastup bio pravo udo. Naime, probudila se sa jakom boli u elucu te je morala primiti medicinsku pomo izmeu dvije vonje. “Najvjerojatnije ju je napao virus; pred start utrke je drhtala, nisam mislio da e moi tako brzo voziti, zbilja je fantastina.” rekao je njen otac Ante nakon prve vonje.

Janica e imati vremena za oporavak – prva slijedea utrka zakazana je za drugi tjedan, kada e se u Semmeringu voziti veleslalom i slalom.

U ukupnom poretku Anja Paerson se vratila na vodee mjesto te ima 7 bodova prednosti nad Tanjom Poutiainen i 95 nad Janicom.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr