christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 15:06
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
St. Moritz (SUI), 21.12.2004.
Janica prvi put ove sezone nije meu prvih15
Janica nas je u proteklim utrkama u Lake Louisu i Altenmarktu oduevljavala sa svojim rezultatima, te je i na ovoj utrci, na stazi Engiadina oekivala isto. Na toj istoj stazi je osvojila dvije zlatne medalje 2003. godine, ali je isto tako i pretrpjela straan pad 1999. godine. Ovog je puta Janica zaostala za pobjednicom, njemicom Hildom Gerg, za vie od jedne sekunde, te je zavrila na dalekom 16-om mjestu. To je bio prvi put odkada je zapoela sezona da Janica nije bila meu prvih petnaest.

Anja Paerson je bila trinaesta, to joj nije dovoljno da preuzme vodstvo u ukupnom poretku svjetskog kupa. ak je i finkinja Tanja Poutiainen, koja osjea jake bolove u leima, propustila ovu utrku kako bi se odmorila i vratila u formu. Ona se nada da e nastupati u srijedu na veleslalomu. Janica Kosteli je jo uvijek trea sa 43 boda iza nje.

«Napravila sam glupu greku na onom zavoju. Razmiljala o slijedeem skoku i onda sam napravila greku koja me je jako usporila» rekla je nakon utrke. «Ipak, ovo je bio dobar dan za utrku. Uvijeti su bili izvrsni i ba sam se htjela utrkivati.»

Janica, koja je bila razoarana zbog otkazivanja dviju utrka i treninga, e morati biti strpljiva do svoje slijedee utrke. Jo uvijek nije sigurno gdje e se odrati utrke koje su trebale biti u Val d'Isereu, ali e moda biti tek u veljai, nakon Svjetskog prvenstva u Bormiu.

«Ja vie volim spust i super-G od slaloma, tako da mi je ba ao to nemamo vie spusta na naem rasporedu. Slijedei je tek za tri tjedna u Cortini d'Ampezzo.»

Janica e se na sutranjem veleslalomu, koji je ujedino i zadnja utrka Svjetskog kupa prije Boinih praznika, boriti za svoje mjesto na prijestolju protiv Paerson i Poutiainen.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr