christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:43
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Altenmarkt-Zauchensee (AUT), 11.12.2004.
Janica 6. u Altenmarktu!
Janica Kosteli ponovno je dola vrlo blizu prvog penjanja na postolje Super-Gja Svjetskog kupa ove sezone – zavrila je na odlinom 6. mjestu, sa samo par stotinki zaostatka. Dvije godine ranije, tijekom borbe za pobjedu na ovoj istoj stazi nije uspjela zavriti utrku.

Austrijska veteranka Alexandra Meissnitzer pobijedila je po prvi put u Austriji, dok je Slovenka Tina Maze osvojila senzacionalno 3. mjesto.

Ovaj rezultat jo je pribliio Janicu Finkinji Tanji Poutiainen i veanki Anji Paerson, danas osmoj, u ukupnom poretku Svjetskog kupa prije nedjeljnog slaloma. Trenutno vodea je Paerson, s 2 boda prednosti nad Finkinjom. Janica zaostaje 20 bodova.

Janica je bila prilino zadovoljna sa svojim nastupom uzevi u obzir uvjete tijekom utrke. Snijeg je bio tvrd, a staza vrlo zahtjevna. Cijela utrka voena je u sjeni, to je rezultiralo slabom vidljivou.

"Moram biti zadovljna, pogotovo zato to u srednjem dijelu staze nisam dobro skijala.» rekla je Janica poslije. "ak sam i malo iznenaena to nisam izgubila jo vremena zbog silnih greaka u tom dijelu. No, za sve natjecateljice je staza bila teka. Meissnitzer je odlino odvozila utrku. Sve u svemu, bio je ovo dobar dan. Sutranji slalom bi trebao biti vrlo zanimljiv. "

Prvi puta od Aspena vodea trojka Svjetskog kupa nastupiti e u istoj utrci i boriti se za vodee mjesto u zadnjem slalomu prije Boia. Slijedei vikend vozit e se dva spusta u Val d?isereu u Francuskoj, te Super-G i veleslalom u St. Moritzu.

Janica ima velike anse preuzeti vodstvo u ukupnom poretku ukoliko dobro odvozi slalom. No Janica se time ne optereuje. Njen jedini cilje je dobro voziti i dobro se zabavljati.

Manuèle Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr