christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 13:37
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lake Louise (CAN), 05.12.2004.
Fantastino 5. mjesto za Janicu
Janica Kosteli nastavlja sa iznenaenjima na enskoj turneji Svjetskog kupa. Vie od esto dana nakon zadnje utrke u Kvitfjellu tijekom finala sezone 2003., hrvatska ampionka zavrila je na fantastinom 5. mjestu u Lake Louise-u, to je njen najbolji rezultat u toj disciplini u Kanadi. Prije 5 godina bila je ovdje esta.

Zaostala je samo 57 stotinki za pobjednicom, Michaelom Dorfmeister, a 17 stotinki za Amerikankom Lindsey Kildow, koja se tri put za redom popela na pobjedniko postolje u tri dana. Vrijeme je ponovno bila jako loe.

Ovo joj je trei put u karijeri da je zavrila na 5. mjestu u super G-ju. Dva puta je bila druga, jednom na Snowbasinu na Olimpijadi 2002., a jednom u Aspenu, Colorado, u studenom 2002. U Altenmarkt-Zauchenseeu u oujku 2002. bila je na najboljem putu da pobijedi kada je izletila sa staze na sredini utrke. Takav zavretak utrke joj se zbilja rijetko deava zadnjih godina.

Janica, koja je tijekom ove kanadske dionice turneje konstantno podizala formu, je bila zadovoljna svojim rezultatom, iako je smatrala da je mogla i vie.
“Napravila sam pogreku na petim vratima koja me kotala malo vremena, a kasnije na strmom dijelu staze bila sam pomalo iznenaena nagibom.” Rekla je nakon utrke. “Nisam bila dovoljno agresivna u tom dijelu staze.”

“No sve je u redu, vraa mi se osjeaj za brzinu. Ovo je bio dobar tjedan. Mislim da sam sve sjevernoamerike utrke dobro odradila. Vratila sam se i sada stvari mogu ii samo na bolje.”

Vedran Pavlek je takoer bio zadovoljan sa zadnja dva tjedna. “Ono to je Janica pokazala na nekim dijelovima je bilo senzacionalno” rekao je. “Puno je bolje vozila nego to smo oekivali. Ovo je bio fantastian poetak, ako ostane zdrava mogla bi napraviti velike stvari.”

Anja Paerson, koja je zavrila 12., je sada 29 bodova iza Finkinje Tanje Poutiainen u ukupnom redoslijedu. Janica je 28 bodova iza veanke. Slijedei vikend u Altenmarkt-Zauchenseeu se voze Super-G i slalom pa e to biti odlina prilika Janici da se jo vie priblii svojim rivalkama. Tjedan nakon toga voze se dva spusta u Val d’Isereu.

P.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr