christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 13:44
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Lake Louise (CAN), 03.12.2004.
Janica 13.!
Janica Kosteli zavrila je na solidnom 13. mjestu u prvom od dva ovosezonska slaloma u Lake Louise-u. Trka je voena po tekim vremenskim uvjetima, te je staza morala biti skraena zbog jakih naleta vjetra i snjenih oborina.

Trostruka olimpijska pobjednica, koja je proteklih godina zavrila dva puta u top 10 na ovoj stazi, zaostala je samo 1.33 sekunde za Amerikankom Lindsay Kildow, kojoj je ovo prva pobjeda u Svjetskom kupu. Janica je bila 15 stotinki bra od veanke Anje Paerson, koja je napredovala u ukupnom poretku i sad je samo 65 bodova iza Finkinje Tanje Pouitiainen, koja se nije natjecala u Kanadi.

U ukupnom poretku Janica je trea sa zaostatkom od 63 boda za pobjednicom Kupa 2004. Zagrepanka je bila vrlo zadovoljna svojom vonjom – posebno uzevi u obzir da je samo jednom skijala spust od proljea 2003. i spusta u Innsbrucku – proao je 21 puni mjesec!

“Dobro sam vozila iako sam napravila neke pogreke na vrhu, no bilo je lijepo vratiti se na spustake skije” rekla je nakon utrke. “U donjem dijelu sam dobro vozila i ovaj fini u top 15 je ohrabrujui.”

“Radovala sam se ovom spustu ve neko vrijeme. Jednostavno volim tu disciplinu i ove utrke su mi dobra vjeba za slijedee spustove.”

“Volim biti ovdje, ove staze nisu jako teke. Vrijeme nije bilo ba dobro danas, ali utrka je bila solidna. Nije bilo dovoljno vjetra.”

“Jo uvijek moram dosta vjebati kako bi bila spremna preuzimati vee rizike.”

Zanimljivo je da ovo nije prvi puta da Janica postie dobre rezultate po tekim vremenskim uvjetima. U prosincu 2002. bila je odlina 6. u Lenzerheideu, samo par stotinki iza pobjednice Michaele Dorfmeister.

Proli tjedan u Aspenu je takoer odlino vozila po loem vremenu. Njen osjeaj za snijeg i instinkt joj oito pomau da se lake spusti niz brijeg, dok njene protivnice po loem vremenu samo postaju napetije.

Ukoliko se vrijeme popravi, Janica bi trebala ui u top 10 u drugom spustu i veleslalomu u nedjelju.

Prije ili kasnije, Janica e se boriti za postolje i u spustu. Ne zaboravimo da je zavrila 2. u super g-ju Svjetskog kupa prije dvije godine u Aspenu. To je vrlo vano za njenu karijeru, jednako kao i pobjeda u veleslalomu.

P.L.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr