christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:39
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen (USA), 28.11.2004.
Loa srea za Janicu
Janica Kosteli je bila na najboljem putu da proslavi drugu uzastopnu pobjedu u slalomu u Aspenu, no naalost pala je na sredini druge vonje.

Finkinja Tanja Poutiainen, pobjednica veleslaloma voenog u petak, je ponovno slavila, ostavivi Talijanku Manuelu Moelg za 1.21 sekundu te Amerikanku Kristinu Koznick za 1.37 sekundi iza sebe. Poutiainen je preuzela vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 340 bodova.

No, hrvatska skijaka ekspedicija imala je razloga za zadovoljstvo: Ana Jelui osvojila je peto mjesto, dok je Nika Fleiss bila deveta. Ovo je prvi put da su dvije hrvatske skijaice rangirane u prvih deset na kraju utrke.

Moglo ih je biti tri da je Janica zavrila drugu vonju. Ovo je tek trei put da nije zavrila slalom Svjetskog kupa. Prvi pad desio se u Mammoth Mountainu u Kaliforniji u studenom 1998., u utrci koju je osvojila Anja Paerson, a drugi u Hafjellu, u zavrnici sezone 2003.
"Na poetku vonje skijala sam normalno no tada sam se poskliznula na lijevoj strani i izgubila ravnoteu. To je bila tipina skijaka pogreka." objasnila je kasnije. "Ovakvi problemi se mogu desiti u bilo kojem trenutku u slalomu. Dala sam sve od sebe, no kao to sam rekla juer, u skijanju je sve mogue."

Janica nije bila pretjerano potresena svojim padom. Toplo je doekala pobjednicu i svoje prijateljice iz reprezentacije u zoni za TV intervjue.

Janica sada odlazi u Lake Louise, u Kanadu, gdje e nastupiti u prve tri utrke brzih disciplina. Vrlo je uzbuena i jedva eka nastupe u spustu i super-gju.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr