christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 20:56
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen (USA), 28.11.2004.
Janica u vodstvu
Nosei crveni dres vodee u Svjetskom kupu slaloma, Janica Kosteli je satrla sve svoje protivnice u prvoj vonji drugog slaloma ovog vikenda u Aspenu. Nakon nevjerovatno glatke i kontrolirane vonje niz teku stazu, Janica je ostvarila 44 stotinke bolje vrijeme od Finkinje Tanje Poutiainen i 76 stotinke od Veronike Zuzulove iz Slovake.
Mnoge favoritkinje muile su se po tekoj stazi i obilnim snjenim oborinama te su veanka Anja Paerson i Austrijanke Marlies Schild i Nicole Hops odustale.

Nae druge dvije skijaice su takoer odlino odvozile utrku – Nika Fleiss je fantastina sedma, a Ana Jelui jedanaesta.

Janica Kosteli je bila vie iznenaena agresivnom taktikom svojih suparnica nego svojim rezultatom.

"Spustila sam se niz stazu glatko, nisam ni pokuavala napadati kao ostale cure." rekla je poslije.

"Promatrala sam ih iz startne kuice i bila sam vrlo iznenaena s koliinom agresivnosti s kojom su krenule odmah od poetka. To je bilo glupo i beskorisno. Puno je vanije bilo nastojati odvoziti do cilja. Takoer sam vrlo paljivo promotrila stazu ujutro. Mnoge vrhunske skijaice nisu obratile panju na varljive spustove i mnogobrojne rupe u gornjem dijelu. U stvari, mnoge su ispale jer su se eljele spustiti to bre i nisu koristile teren."

"Uvjeti su ponovo bili vrlo zahtjevni, ali ja sam nauena na skijanje po loem vremenu. Jednostavno uivam u skijanju po bilo kakvom vremenu. Ipak je to sport koji se odvija u prirodi pa morate biti spremni na bilo kakve uvjete."

Trostruka olimpijska pobjednica, koja je ve osvajala 4 utrke Svjetskog kupa u SAD-u, trebala bi slaviti i peti put s obzirom na vremenske uvjete i prednosti nad ostalim natjecateljicama. Tanja Poutiainen, koja je trei puta za redom nosila startni broj 1, nema potrebe za riskiranjem danas popodne – ukoliko ne padne ima anse preuzeti mjesto vodee u ukupnom poretku. Janica bi trebala osigurati etvrto postolje u zadnje etiri utrke.


Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr