christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:42
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen, CO (USA), 27.11.2004.
Janica druga nakon prve vonje
Nakon to nas je sve impresionirala sa treim mjestom u jueranjem veleslalomu, Janica Kosteli je danas potvrdila svoju izuzetnu formu zavrivi druga u prvoj slalomskoj vonji. Dvostruka pobjednica Svjetskog kupa, izgubila je u prvoj vonji za samo 5 stotinki od jueranje pobjednice, finkinje Tanje Poutiainen. Trea je bila Anja Paerson sa 67 stotinki zaostatka za pobjednicom. Austrijanka Nicole Hosp je bila etvrta sa 71 stotinkom zaostatka, dok su druge dvije hrvatske reprezentativke, Ana Jelui i Nika Fleiss, zavrile 17. i 21. Ovo je bio prvi put da su se sve tri hrvatske skijaice plasirale u drugu vonju na Svjetskom kupu.

Janica, koja nije skijala slalom na Svjetskom kupu jo od finala u Lillehammeru 2003, je bila jako iznenaena sa svojim postignuem. «Ne sjeam se kad sam skijala tako loe u slalomu. Ne mogu vjerovat da sam izgubila za samo par stotinki» rekla je iznenaena. «Staza je bila jako tvrdo i bilo mi je jako teko odravati ritam. Ovo je stvarno suludo.»

Janica, koja je nosila startni broj tri, je bila jako brza pri kraju staze gdje je nadoknadila vrijeme zaostatka nad Tanjom Poutiainen. Dodala je da joj nije toliko stalo do pobjede ve da joj je u interesu dati sve od sebe kako bi provjerila svoju formu.

«Treba joj jo vremena dok nae svoj ritam i rutinu» objasnio je njen otac Ante. «Skijala je dobro na treningu, ali utrka je neto drugo. Zadovoljni smo njenim napretkom, ali jo ne oekujemo pobjedu. Najbitnije nam je da ostane zdrava i da uestvuje u to vie utrka u narednim tjednima. To e pomoi njenom samopouzdanju.»

Janica nije pobjedila na Svjetskom kupu jo od Area, u veljai 2003.

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr