christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 20:20
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen, CO (USA), 26.11.2004.
Janica zavrila trea u veleslalomu
Janica Kosteli se po prvi puta ove sezona nala na prijestolju zavrivi tea na zahtjevnoj veleslalomskoj stazi u Aspenu. Utrku je pobijedila finkinja Tanja Poutiainen kojoj je to prva pobjeda u toj disciplini. vedkinja Anja Paerson je zavrila druga sa 9 stotinki zaostatka za pobjednicom dok je Janica imala 15 stotinki zaostatka. Janici je to trei put da se nala na prijestolju na svjetskom kupu u veleslalomu. Prvu je vonju pobijedila sa 60 stotinki prednosti nad Tanjom Poutiainen, te je bila prva i u drugoj vonji no izgubila je vodstvo kada se pribliila posljednjem dijelu staze.

«Osjeala sam se dobro. Nisam bila preumorna ve samo malo oprezna» objasnila nam je Janica. «Nisam htjela pasti to mi se znalo esto dogaati u prolim veleslalomskim utrkama kada sam jako htjela pobijediti. Sjetila sam se kako sam pala u Bormiu prije dvije godine, te nisam htjela biti preagresivna na kraju druge vonje kako bi izbjegla sline nezgode» dodala je.

«Zadovoljna sam sa rezultatom. Nisam oekivala nita posebno od dananje utrke to mi je omoguilo da budem prilino oputena. Uvjeti na stazi su bili povoljni i bilo je jako ugodno skijati. To je jako lijepa staza i veselim se sutranjem slalomu koji mi je najbolja disciplina ve godinama.»

«Zabavnije mi je voziti utrke koje su tehniki lake, no slalom mi ipak najbolje lei. Nedavno sam bila druga u sjevernoamerikoj utrci tako da znam da sam u dobroj formi.»

«Zadovoljna sam s poetkom sezone, ali ne elim vriti pritisak na sebe da ba moram pobijediti svaku utrku. Jo su ispred mene mnoge utrke i najbitnije mi je da ostanem zdrava i zadrim dobar ritam.»

«Velika je konkurencija u tehnikim disciplinama, ali nijedna od nas jo ne razmilja o zavrnici Svjetskog kupa. Za mene je ovo jo samo jedan povratak, nita posebno. Ve sam se navikla na ovakvu situaciju. Moji problemi sa titnjaom su pod kontrolom i koljena me bole kao i obino. Tako e mi vjerojatno biti do kraja ivota.»

«Sigurna sam da e slalom biti dosta zahtjevan. Snijeg je trvi nego prije dvije godine kada sam zavrila druga. Trebalo bi biti zabavno i nadam se da e utrka biti dobra.. Ako sve bude po planu, mogla bi postii dobar rezultat iako bi bila zadovoljna i s desetim mjestom. Nije mi to neki problem. Najbitnije mi je da sam opet na skijama i uivam.»

Patrick Lang
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr