christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:13
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Aspen, CO (USA), 26.11.2004.
Janica u vodstvu
Janica Kosteli je postigla fantastian rezultat jutros u Aspenu, Colorado na veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa. Nakon prve vonje odrane u vrlo tekim vremenskim uvjetima ostvarila je najbolje vrijeme!

Vidljivost na i inae vrlo zahtjevnoj stazi Ruthies bila je jako niska zbog obilnih snijenih oborina.

Trostruka olimpijska pobjednica, koja nikad nije slavila u veleslalomskoj utrci Svjetskog kupa, bila je bolja za 60 stotinki od Finkinje Tanje Poutiainen, dok je veanka Anja Paerson, najvea favoritkinja natjecanja, zaostala ak 92 stotinke.

Prvi puta u karijeri je Janica, 2. u Semmeringu i 3. u Park Cityju prije nekoliko godina, pobijedila u prvoj vonji veleslaloma Svjetskog kupa.

«Ovo je nevjerovatno, ni samoj mi nije jasno kako sam uspjela ovo napraviti» rekla je oduevljena Janica nakon prve vonje.

«Nisam se osjeala najbolje tijekom vonje, mislila sam da slabo skijam. Na kraju je dobro ispalo jer sam se zbog toga dodatno trudila.» dodala je Janica.

«Odlian je osjeaj voditi u prvoj vonji, ali utrka je jo daleko od zavretka. Ne znam kako u se osjeati popodne, mogue je da budem lagano umorna a skijaice iza mene su itekako sposobne brzo skijati. Sekunda i nije prevelik zaostatak za Anju Paerson u veleslalomu.»

Ante Kosteli je takoer bio vrlo impresioniran. «Ovo je fantastino» rekao je odmahujui glavom «Janica je nevjerovatna. Znate, ovakav povratak je tei nego ostali jer je ona bila izvan skijanja preko godinu dana. Takoer je jako teko kontrolirati njene probleme sa titnjaom. Zato smo svi vrlo sretni.»

Marica, Janiina majka, je takoer bila preplavljena osjeajima. Skakala je gore-dolje dok je gledala nastup svoje keri iz ciljne ravnine.

Rezultati:
1. Janica Kosteli (CRO) 1:05.92
2. Tanja Poutiainen (FIN) 1:06.57
3. Anja Paerson (SWE) 1:06.86
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr