christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:17
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 10.11.2004.
Press konferencija Hrvatskog skijakog saveza
Danas je ve prema tradiciji Hrvatskog skijakog saveza odrana press konferencija u hotelu Opera uoi odlaska nae skijake ekspedicije na sjevernoameriku turneju.

Janica je odgovarala sa oitim nestrpljenjem u glasu: "Nisam sasvim zdrava, jer me koljeno ponekad boli. Ali, ne toliko da ne bih mogla trenirati i nastupati. Uostalom, navikne se. Najvanije je ipak da je pria o titnjai prolost, osjeam se vrlo dobro i ne mogu doekati utrke na amerikim, meni najdraim stazama!"

Ivica je komentirao stanje svog koljena: "Primio sam i estu, posljednju injekciju koja bi trebala sprijeiti ljepljenje miia i tetive. Bolje je, iako ne sasvim dobro. Ima jo vremena i vjerujem da e biti sasvim OK do poetka utrka."

Nika Fleiss imala je manjih problema s ramenom koji su je sprijeili da potpuno spremna nastupi u Soeldenu, dok Ana Jelui spremna i puna entuzijazma oekuje svoje prilike u slalomu i, posebno, veleslalomu Svjetskog kupa.

Vedran Pavlek, direktor hrvatske alpske skijake reprezentacije, posebno je istaknuo mlade lanove hrvatske alpske B reprezentacije i nove nade hrvatskog skijanja: Mateu Ferk i Natka Zrnia Dima.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr