christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:09
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 08.11.2002.
Janica svjetska sportaica godine!
Janica Kosteli navikla je na status glavne zvijezde, gdje god se pojavi, ali ovaj put ni sama nije znala zato. Naime, u strogoj tajnosti naa je skijaica proglaena najboljom sportaicom svijeta u izboru engleske producentske televizijske kue Trans World Sport!

Hrvatski skijaki savez je u zagrebakom hotelu Opera organizirao uobiajenu konferenciju za novinare, koja je ove godine zbog postoperativnog oporavka (slijepo crijevo) i kontinuiteta treninga na austrijskom ledenjaku Hintertuxu Janice Kosteli, sa listopada pomaknuta na studeni. Uz mnotvo novinara, presici su nazoili predstavnici sponzora i prijatelji hrvatskoga skijanja i obitelji Kosteli.

Nakon predstavljanja hrvatske reprezentacije pod imenom HT Cronet Team i rijei direktora reprezentacije i ski poola Vedrana Pavleka kojima je nazone upoznao sa svim detaljima vezanim uz ve tekuu sezonu, uslijedilo je veliko iznenaenje. Samo su Vedran Pavlek i glasnogovornik Saveza Ozren Muller znali da su Englezi brazilskog nogometaa Ronalda i Janicu Kosteli proglasili najboljim svjetskim sportaima. Ante Kosteli saznao je dan prije dodjele, a svi ostali, ukljuujui i slavodobitnicu, samo nekoliko trenutaka prije negoli joj je Luca Ceccolini uruio kristalnu vazu.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr