christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 21:32
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Zagreb (CRO), 07.10.2003.
Janica ponovno na operaciji
U klinici u austrijskom gradu Schrunsu kasno sino je obavljen artroskopski zahvat na desnom koljenu pobjednice Svjetskog skijakog kupa Janice Kosteli, koji je izveo dr. Christian Schenk. Dr. Schenk je izrazio zadovoljstvo ishodom operacije.

Ovo je etvrta artroskopska operacija na desnom koljenu Janice Kosteli od zavretka prole skijake sezone. Uz nju su u klinici u Schrunsku bili i njen otac Ante Kosteli, direktor Hrvatske skijake reprezentacije Vedran Pavlek, te lijeniki tim iz Hrvatske koji je aktivno sudjelovao u konzultacijama.

Prilikom pregleda na podruju lateralnog meniskusa, na desnom koljenu pronaena je priraslica koja je odstranjena, a da pri tom nije diran menisk. Dr. Schenk je kazao kako je menisk u dobrom stanju te da se dobro regenerira. Takoer u koljenskom zglobu pronaen je mali komadi hrskavice koji je "lutao" tim dijelom zgloba pa je i on morao biti odstranjen.

Uz to, pronaeno je sumnjivo zadebljanje iza meniska i tetive. Pokazalo se da je rije takoer o komadiu hrskavice za kojeg se pretpostavlja da je bio glavni uzronik bolova u desnom koljenu. On je takoer odstranjen.

Janica Kosteli e ostati u Schrunsu na rehabilitaciji koja bi trebala trajati est tjedana, to znai da e propustiti poetak nove skijanje sezone. Predvia se da e s treninzima na snijegu poeti u drugoj polovici studenoga, a na natjecanje Svjetskog kupa trebala bi se ukljuiti krajem prosinca u Lienzu (AUT).

Nakon operacije Janica Kosteli se osjea dobro, te zajedno s ocem Antom i Vedranom Pavlekom gleda optimistiki na slijedee razdoblje rehabilitacije i povratka na snijeg.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr