christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:23
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Slalom, Hafjell (NOR), 15.03.2003.
Janica pala u poslijednjem slalomu sezone
Janica Kosteli je pretrpjela pad u dananjoj drugoj vonji poslijednjeg slaloma Svjetskog kupa nakon to je imala najbolje vrijeme. Amerikanka Kristina Koznick je proslavila svoju 6. pobjedu Svjetskog kupa, a zavrila je ispred Francuskinje Laure Pequegnot i Austrijanke Nicole Hosp.

Janica, koja je bila trea u prvoj vonji i samo 12 stotinki iza vodee Hosp, skijala je vrlo dobro u drugoj vonji kada je izgubila ravnoteu par metara prije cilja. Sreom, nije se ozlijedila kao u veleslalomskoj utrci u Bormiju.

«Bila sam jako razoarana svojom prvom vonjom» rekla je kasnije. «Dok sam se sputala niz stazu, znala sam da loe skijam, ali nisam mogla nita napraviti! Htjela sam to popraviti u drugoj vonji, to i jesam neposredno prije pada. Barem sam dobro skijala prije nego to sam pala.»

«Nisam bila dovoljno koncentrirana u toj prvoj vonji jer sam razmiljala o Ivici i njegovoj veleslalomskoj utrci» dodala je.

«Bila sam jako iznenaena padom jer mi se to ne dogaa ba esto. Ali, i ja sam ljudsko bie i normalana je stvar da se tako neto dogodi. Skijala sam preblizu i skije su mi se spojile.»

«Ovo mi je prvi puta da nisam zavrila utrku od kombinacijskog slaloma u St. Antonu 2001. godine. To se moe dogoditi svakom. Bila sam izuzetno dosljedna ove sezone, kao i proteklih godina, tako da se nemam zbog ega aliti.»

«Postigla sam mnogo ove zime i prezadovoljna sam. Imam jo mnogo toga za postii, ukljuujui i to da popravima malo rezultate u brim disciplinama, te u veleslalomu.»

«Ovo mi je definitivno bila izvrsna sezona. Osvojila sam dvije medalje na Svjetskom prvenstvu, slalomski Globus, te ukupnu pobjedu Svjetskog kupa.»

«Koljeno u operirati u srijedu u Zagrebu. Nakon toga odlazima na rehabilitaciju na obalu. Konac je sezone, tako da urbe nema. Sada sam jako umorna, pogotovo nakon ovakvog dana.»

U nedjeljnom e veleslaomu Janica ii na sigurnu vonju i zadrati lijepo vodstvo u ukupnom poretku. Cilja na to da razlika izmeu nje, i najvjerojatnije Putzer, bude vie od 500 bodova.
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr