christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 15:16
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Veleslalom, Are (SWE), 07.03.2003.
Janica ugrabila i tree veleslalomsko mjesto
Uz to to je dvostruka svjetska prvakinja (slalom i kombinacija), ukupna pobjednica Svjetskoga kupa i to je obranila naslov najbolje slalomaice Svjetskoga kupa, Janica Kosteli ima jo jedan cilj. Otkrila ga je u vedskom Areu, nakon to je veleslalomsku vonju okonala na vrlo dobrom estom mjestu.

«Zacrtala sam si cilj da budem meu tri najbolje veleslalomaice na kraju sezone! Sad sam ugrabila tree mjesto i kanim ga zadrati» - rekla je Janica. Taj u Areu bio je pretposljednji veleslalom sezone, voen po nonim uvjetima (prva utrka u 17.30, druga u 20.30 sati), posljednji slijedi na zavrnici Svjetskoga kupa u Lillehammeru. – «I dalje u skupljati bodove, ali sam sigurna da e Anja Paerson uzeti mali Kristalni globus za veleslalomaice»- dodala je Janica.

U Areu se najvie radovala upravo domaa ljubimica Anja Paerson, koja je u drugoj vonji uspjela doi do prvog mjesta. No senzacija dana bila je Talijanka Daniela Merighetti, koja je u prvoj vonji bila 29., a na kraju zauzela senzacionalno drugo mjesto! ak je uspjela nadmaiti Kanaanku Britt Janyk, koja je vodila nakon prve vonje. Sjajno se Kanaanka spustila stazom, na kojoj je ranije pala druga skijaica u ukupnom poretku Svjetskoga kupa Michaela Dorfmeister, ostvarivi i 87 stotinki sekunde prednosti pred naom Janicom, koja je prvi lauf okonala sedma. No, u drugoj je vonji Paerson bila neuhvatljiva.

«Gledala sam kako skija Merighetti. Dobro je ila, ali nita senzacionalno. ak je ila dosta iroko, ali je imala i dobru stazu, nama na kraju bila je jako loa, mislila sam da nikad neu doi do cilja. Ta je druga vonja stvarno bila teka» - priala je odlino raspoloena Janica. Vedro dranje objasnila je ovim estim veleslalomskim mjestom u Areu.

«Konano da sam tu neto napravila, da ljudi ne kau kak se tu samo lepam. Jednom se nisam kvalificirala, pa sam onda bila slaba... Tu sam osvojila Svjetski kup prije dvije godine, ali na utrkama nisam neto posebno napravila. A sad jesam» - priala je naa skijaica. Priliku da uini jo vie imat e ve u subotu, kada je na rasporedu slalom.

Rezultati veleslaloma u Areu:
1. Anja Paerson (vedska) 2:29.88,
2. Daniela Merighetti (Italija) 2:30.00,
3. Denise Karbon (Italija) 2:20.02...
6. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 2:30.54

Poredak veleslalomaica u Svjetskom kupu:
1. Anja Paerson 469 bodova,
2. Karen Putzer 413,
3. JANICA KOSTELI 343...

Ukupni poredak skijaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 1452,
2. Michaela Dorfmeister 887,
3. Anja Paerson 877...
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr