christian drug rehabilitation ritalin online vivid herbal
ev ilaçları kolit
 
 
18/01/2022 - 14:59
Pozadina za va desktop
FIS Ski Federation

Croatian Olympic Comittee
Spust, Innsbruck (AUT), 01.03.2003.
U spustu nova 22 boda
Utrku spusta Svjetskog kupa u Innsbrucku Janica Kosteli zavrila je na vrlo dobrom 12. mjestu i za nova 22 osvojena boda pribliila se osvajanju velikog Kristalnog globusa. Iako se najblia pratiteljica promijenila, Michaela Dorfmeister prestigla je Karen Putzer, skijaki je svijet i nakon ovoga spusta jo sigurniji da je to jedino to je preostalo - borba za drugo mjesto.

«Ni ja ne vjerujem da me netko moe uhvatiti, prevelika je to razlika» - smatra i sama Janica, koja ima 533 boda prednosti sedam utrka prije kraja sezone. to se spustake utrke tie, Janica je u gornjm dijelu staze vozila neto sporije, ali je na kraju ipak uhvatila vrlo dobar rezultat. Treba uzeti u obzir i oteane uvjete, start utrke u podne po toplom vremenu, kao i dvadesetminutnu stanku zbog ozljede Caroline Lalive, djevojke Ivice Kostelia, koja je pred ciljem teko pala, slomila dva rebra, a sumnja se i na ozljedu ligamenata koljena.

«Iako Carolinin pad nema veze s tim, staza je bila prilino opasna. Jako me treslo na nekim dijelovima, mekano je, a i svjetlo je postalo loe, skijaice koje su ranije izale na stazu imale su mnogo vie sunca» - rekla je vrlo zadovoljna Janica, osvrnuvi se i na svoj startni broj 29, koji ovaj put nije bio dobar, a koga je izborila drugim mjestom na slubenom treningu u etvrtak.

«A kaj mogu kad ja ne znam taktizirati, nikad ne znam koliko sam brza dok ne doem u cilj»- objasnila je najbolja svjetska skijaica. I nisu samo Kostelii prosvjedovali zbog loih uvjeta, ula su se u Innsbrucku negodovanja mnogih skijaica. Naalost, bilo je onih poput Caroline koje e pamtiti lou innsbrucksku stazu...

«Jako mi je ao Caroline, nadam se da nije nita preopasno i da e sada moi doi u Selce na oporavak i provoditi vie vremena s Ivicom» - kae Janica.
Danas u 12 sati na stazi Patscherkofel vozit e se jo jedna urtka suprveleslaloma, u kojoj e Janica, kao i u petak, imati startni broj 22. «Bila bih zadovoljna da i na stazi bude kao u petak, kada sam bila 15., da i dalje pomalo skupljam bodove» - zakljuila je Janica.

Rezultati spusta u Innsbrucku:
1. Michaela Dorfmeister (Austrija) 1:31.53,
2. Katja Wirth (Austrija) 1:31.96,
3. Hilde Gerg (Njemaka) 1:32.05...
12. JANICA KOSTELI (HRVATSKA) 1:32.96

Poredak spustaica u Svjetskom kupu:
1. Michaela Dorfmeister 332 boda,
2. Carole Montillet 281,
3. Renate Goetschl 268...
7. JANICA KOSTELI 136

Ukupni poredak skijaica u Svjetskom kupu:
1. JANICA KOSTELI 1380,
2. Michaela Dorfmeister 847,
3. Karen Putzer 821...
77. NIKA FLEISS 39...
94. ANA JELUI 12
Ivica Kostelic official website
Croatian ski team official website
Vip Snow Queen Trophy
Skijanje.hr - Hrvatski ski/board magazin
reset

Copyright © CroSki / Hrvatski skijaki savez 2002-2014 | Tekstualno ureuje magazin Skijanje.hr